طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

مقدمه ای در رابطه با طراحی سایت شرکتی

کسی که به صورت حرفه ای در زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی فعالیت می کند، می داند که طراحی سایت شرکتی با سایت ها دیگر متفاوت است، یا به صورت کلی، بسته به خدمات و جایی که قرار است برای آن سایت طراحی شود، باید استراتژی های خاصی را در پیش گرفت. در این مقاله نکات مفیدی را جهت طراحی سایت شرکتی به شما خواهیم گفت و با هم بررسی می کنیم که  برای طراحی سایت شرکتی چه کارهایی را باید انجام داد یا چه کارهایی را نباید انجام داد.

 

در این صفحه می خوانید : 

 

عوامل مهم در طراحی سایت شرکتی

جهت طراحی سایت شرکتی باید دقت کافی را داشته باشید، چون هر شرکتی از اعتباری بین مشتری ها و بازار برخوردار است و یکی از راه های مهم ارتباطی او با مشتری هایش، همین وب سایت است و قرار است که در همین سایت و در بستر اینترنت، خدماتی را به مشتری های خود ارائه دهد. نکات زیر در جهت طراحی سایت شرکتی می توانند برای شما مفید باشند:

 

استفاده از مشاوره های رایگان کارشناسان استودیو سیمیا

09359312383

 

دوری از تبلیغات:

برای موفقیت در برند خود سعی کنید از تبلیغات زیاد در سایت خود استفاده نکنید چون این کار مشتری ها را کلافه می کند، بلکه از تبلیغات هدفمند در محیط های دیگر جهت معرفی محصولات خود استفاده کنید، نه صرفا همه آن ها را در وب سایت شرکت خود قرار دهید.

قرار دادن همه امکانات در یک سایت:

برای یکپارچگی و نظم در کارها، سعی کنید تا حدامکان تمام خدمات خود را در سایت شرکتی خود قرار دهید. مثلا بخش مدیریت، کاربران، پرسنل و … همه در سایت باشند و هر یک از این افراد با توجه به سمتی که دارند، در سایت بتوانند فعالیت کنند.

طراحی سایت شرکتی

برند یا نشان تجاری:

داشتن برند یا همان نشان تجاری، خیلی می تواند به کسب و کار و شرکت شما اعتبار ببخشد و آن را قابل اعتماد تر برای مشتری ها کند. البته سعی کنید کار طراحی برند را خود شما یا به کسی که  طراحی سایت شرکتی را انجام می دهد نسپارید. بلکه آن را به شرکت هایی که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند بسپارید تا از کیفیت خوبی برخوردار باشد.

توضیحات کامل درباره شرکت:

اکثر اوقات کاربران با جستجو کلمات کلیدی در فضای اینترنت به وب سایت شرکتی شما یا شرکتی که قرار است برای آن سایت طراحی کنید وارد می شوند. پس بهتر است در وب سایت بخشی را جهت معرفی کامل شرکت در نظر بگیرید تا کاربران بدانند که شما در چه زمینه ای فعالیت می کنید.

استفاده از ابزارهای مناسب:

در طراحی سایت شرکتی باید از تکنولوژی های روز استفاده شود چون که سایت شرکتی مانند یک طراحی سایت فروشگاهی یا سایت شخصی نیست که زیاد از اهمیت بالایی برخوردار نباشد، بلکه باید از جدیدترین تکنولوژی ها استفاده کنید و امنیت آن را نیز تامین کنید تا خطری شرکت شما را تهدید نکند. اگر در طراحی سایت شرکتی زیاد حساس نباشید و موارد امنیتی آن را رعایت نکنید، اگر در آینده مشکلی برای سایت به وجود آید یا هک شود، در مرحله اول شما باید پاسخگو باشید.

بررسی دقیق شرکت:

علاوه بر قسمت هایی که یک کاربر می تواند در داخل یک سایت شرکتی ببیند، یک بخش دیگر نیز وجود دارد که در واقع بخش نرم افزار تحت وب مدیریت شرکت است. البته این نرم افزار می تواند در قسمتی از همین سایت باشد یا به صورت جداگانه در سایتی دیگر باشد اما این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است چون این شرکت قرار است که فراید داخل خود را به صورت یک نرم افزار اتوماسیون طراحی کند. پس این بخش از مهم ترین بخش ها است و شما با جلساتی که با رییس شرکت می گذارید، باید نحوه کار شرکت و قسمت های آن را متوجه شوید و طبق نیاز آن ها، سایت را طراحی کنید.

طراحی سایت شرکتی

دوری از حاشیه:

مهم ترین چیز برای یک شرکت این است که کارهای خود را که قبلا به صورت سنتی انجام می دادند، الان به صورت اینترنتی و در بستر یک نرم افزار باشد. پس شما باید تمام تلاشتان را روی درک نیاز شرکت و برآورده کردن آن کنید. بعضی افراد هستند فقط به ظاهر سایت توجه می کنند و فکر می کنند که اگر صفحات وب سایت را زیبا طراحی کنند کافی است. اما در مورد طراحی سایت شرکتی قضیه کاملا متفاوت است و شما باید حتما حتما، نیاز شرکت را در اولویت قرار دهید بعد زیبایی سایت و موارد دیگر.

اتوماسیون مناسب:

یک شرکت یا سازمان بزرگ از بخش های کوچک زیادی تشکیل شده است. مثلا یک دانشگاه را در نظر بگیرد که بخش های خیلی زیادی دارد و هر کدام از این بخش ها مانند بخش مالی، آموزش، کتابخانه و … دارای یک نرم افزار متناسب با نیاز خودشان هستند و یا همه این بخش ها در درون یک وب سایت قرار دارد و هرکس با توجه به سمتی که دارد، وارد سیستم می شود یا برای هر کدام یک نرم افزار یا وب سایت جداگانه طراحی کرده اند. پس این خیلی مهم است که شما هر کدام از این بخش ها را بشناسید و روابطی که بین آن ها هست را درک کنید تا موقع طراحی نرم افزار، با مشکلی مواجه نشوید.

پشتیبانی:

برای شرکت ها این خیلی مهم است که پشتیبان برای سایت خود داشته باشند و هنگام بروز مشکلی، به کسب و کار آن ها ضرری وارد نشود. پس باید بخش پشتیبانی هم به سایت اضافه شود و معمولا کسی که طراحی سایت شرکتی را انجام داده است به عنوان پشتیبان سایت انتخاب می شود.

طراحی سایت شرکتی را چه کسی انجام دهد؟

همان طور که قبلا گفتیم، طراحی سایت شرکتی از حساسیت بالایی برخوردار است و مخصوصا زمانی که بخش اتوماسیون شرکت نیز در بستر اینترنت باشد. پس شما باید در این زمینه بسیار حساس باشید و این کار را به کسی که واقعا در زمینه طراحی سایت و تولید نرم افزار فعالیت دارد بسپارید. شاید آگهی ها و تبلیغات بعضی افراد را در سایت های مختلف یا شبکه های اجتماعی دیده باشید که با قیمت های پایین اقدام به طراحی انواع سایت می کنند، اما شما قرار است که خدمات شرکت خود را به بستر اینترنت وارد کنید و سایت شما در برابر انواع حملات، از امنیت بالایی برخوردار باشد. پس بهتر است این کار را به شرکت های معتبری که در این زمینه سابقه و رزومه لازم را دارند بسپارید. البته دقت کنید که این بدین معنی نیست که افرادی که به صورت پروژه ای کار می کنند و معمولا به آن ها فریلنسر می گویند کارشان خوب نیست، بلکه این افراد در کار خود حرفه ای هستند و رزومه و تخصص بعضی از این افراد واقعا قابل مقایسه با هیچ شرکتی نیست اما خب به صورت کلی و بدون هیچ دردسری، می توانید شرکت های معتبر را برای این کار انتخاب کنید یا اگر رزومه یک فرد فریلنسر را بررسی کردید و معلوم بود که فرد حرفه ای است، پس او را برای این کار انتخاب کنید.

طراحی سایت شرکتی

یک سایت شرکتی از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

با توجه به بزرگی و پیچیدگی یک شرکت؛ می توان بخش های مختلفی را برای آن در نظر گرفت.

وب سایت پایه:

هر شرکتی  یک وب سایت پایه لازم دارد تا محصولات یا خدمات خود را به کاربر معرفی کند و همه کاربران از طریق اینترنت بتوانند به سایت آن ها دسترسی داشته باشند.

بخش فروش:

اگر یک شرکت دارای محصولات یا خدماتی باشد که بخواهد آن را از طریق وب سایت خود به فروش برساند، پس نیاز به بخش و یک درگاه بانکی در سایت جهت فروش محصولات یا خدمات خود دارد.

نرم افزار:

مهم ترین هدف در طراحی سایت شرکتی مدیریت خدمات و کارهای شرکت در بستر اینترنت می باشد. پس شما باید تمرکز اصلی تان را روی این بخش بگذارید، بدین صورت که در طی جلساتی که با شرکت می گذارید باید کاملا متوجه این شده باشید که روند فعالیت و چرخه کار شرکت چگونه است و طبق نیاز شرکت برای آن ها نرم افزار توسعه دهید.

ارتباط بخش های شرکت:

بعد از این که متوجه شدید که یک شرکت از چه بخش هایی تشکیل شده است و قسمت های کوچک آن را درک کردید، باید نحوه ارتباط و تعامل این بخش ها را نیز درک کرده باشید و آن را نیز در سایت مربوطه لحاظ کنید. مثلا این که بخش مالی دانشگاه تقریبا با تمام بخش های دیگر مانند آموزش، کتابخانه و … در ارتباط است.

حق دسترسی:

این خیلی مهم است که افراد هر بخش از شرکت، تنها به بخش و نرم افزار مربوط به خود در سایت دسترسی داشته باشند و باید تک تک این قسمت ها را چک کنید. به خاطر این که این بخش های کوچک با هم در ارتباط هستند در نتیجه مثلا نباید کسی که مسئول کتابخانه دانشگاه است به بخش مالی یا آموزش دسترسی داشته باشد.

بایدها و نبایدهایی که در طراحی سایت شرکتی باید لحاظ شوند:

تا این جا ما نکات مفیدی را درباره طراحی سایت شرکتی گفتیم، اما انجام بعضی کارها یا رعایت نکردن بعضی اصول، ممکن است اثرات بسیار بدی در سایت شرکتی داشته باشد.

طراحی سایت شرکتی

ذخیره تمامی اطلاعات در پایگاه داده:

هسته اصلی یک سایت، پایگاه داده آن است در واقع تمامی اطلاعاتی که در سایت وجود دارد، در جایی به اسم پایگاه داده یا دیتابیس ذخیره می شوند. پایگاه داده یک نرم افزار امن و مطمئن جهت ذخیره داده ها و اطلاعات می باشد اما گاهی اوقات به دلایلی، بعضی از توسعه دهندگان وب سایت، تمام اطلاعات را در پایگاه داده ذخیره نمی کنند و قسمت کوچکی از اطلاعات مانند تصاویر را در خود سایت ذخیره می کنند. برای سایت های شخصی یا فروشگاهی این کار زیاد مهم نیست اما در یک وب سایت شرکتی که قرار است وظایف شرکت را مدیریت کند، باید به درستی از اطلاعات و داده های شرکت نگهداری شود.

پشتیبان گیری از اطلاعات:

تا این جا متوجه شدیم که اطلاعات در جایی به اسم پایگاه داده ذخیره می شوند حالا فرض کنید که به هر دلایلی اطلاعات شرکت که در سایت است از دست رفتند یا حتی به آن حمله و هک شدند، اگر این اتفاق رخ دهد که عملا شرکت فلج می شود. پس راه درست این است که به صورت روزانه یا در بازه های زمانی مشخص، از اطلاعات پشتیبان گیری شود و اطلاعات پایگاه داده در یک سرور دیگر ذخیره شود.

امنیت سایت:

امنیت یک وب سایت شرکتی بسیار حائز اهمیت است و این کار را باید به افرادی که در زمینه امنیت تخصص دارند بسپارید. در واقع در حین طراحی سایت شرکتی، کار امنیت را نیز باید به یک گروه برنامه نویسی که در این زمینه تخصص دارند بسپارید و این کار برای شما هزینه نسبتا بالایی دارد اما خب خیالتان راحت است که سایت شما دارای امنیت خوبی است.

سازگاری با سایر نرم افزارها:

وظایف و کارهای شرکت باید در سایت شرکتی مدیریت شوند اما خیلی اوقات استفاده از نرم افزارها و ابزارهای کمکی هم ارزان تر است و هم سریع تر شما را به هدفتان می رسانند مثلا اگر شرکت شما نیاز به یک محیط چت بین کاربران داشت، شاید پرهزینه باشد که خودتان یک نرم افزار پیام رسان طراحی کنید و چالش های زیادی نیز در این زمینه وجود دارد، بنابراین خیلی راحت می توانید از پیام رسان های داخلی استفاده کنید یا اگر نیاز به یک چت بات مبتنی بر هوش مصنوعی دارید که به جای این که یک فرد را مسئول پاسخگویی به سوالات کاربران قرارد دهید، از این چت بات استفاده کنید، باز پیاده سازی و طراحی این سیستم، کار سخت و پرهزینه ای است اما برخی شرکت های هوش مصنوعی دستیارهایی مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده اند و خدمات را در اختیار سایر کسب و کارها و شرکت ها می گذارند، پس بهتر است که از خدمات برخی شرکت های دیگر برای صرفه جویی در وقت و هزینه استفاده کنید

سخن پایانی:

در این مقاله نیز سعی کردیم که دید خوبی نسبت به طراحی سایت شرکتی به شما دهیم و فرق آن با سایر سایت ها را برای شما گفتیم. حال شما اگر قصد طراحی سایت شرکتی برای یک شرکت دارید یا مدیر یک شرکت هستید و قرار است که این وظیفه را به افراد خبره بسپارید، باید به نکاتی که گفتیم حتما دقت کنید. بعضی نکات به نظر ساده می آیند و فکر می کنیم که بلد هستیم و آن را در کار لحاظ نمی کنیم، اما بی توجهی به همان نکات ساده، اغلب برای ما مشکل ساز خواهند شد.

آیا نیاز به مشاوره دارید؟؟!

فقط کافیست با شماره تماس 09359312383 تماس گرفته و از مشاوره های رایگان کارشناسان استودیو سیمیا برخوردار شوید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

جستجو در سایت


دسته بندی


آخرین مقالات


تولید محتوای تصویری

تولید محتوای تصویری

قیمت سئو سایت

قیمت سئو سایت

تولید محتوای متنی

تولید محتوای متنی

تعرفه تولید محتوا

تعرفه تولید محتوا

برچسب ها


آخرین پروژه ها


تولید محتوای ویدیویی
تولید محتوای تصویری
قیمت سئو سایت
خدمات افزایش بازدید سایت
تولید محتوای متنی
تعرفه تولید محتوا